Over MARCAPELLI

MARCAPELLI is geboren uit passie voor de watersport en heeft als doel nieuwe innovatieve producten aan te bieden voor zowel de professionele als de recreatieve markt.

Er zijn de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen en technieken beschikbaar waarmee nieuwe producten en toepassingen ontstaan. De nautische branche is van oudsher een branche van traditie en behoud waardoor nieuwe producten vaak over het hoofd gezien worden. Dit ondanks het feit dat nieuwe materialen vaak duidelijke voordelen hebben op de oudere.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de modernste boot- en steigerfenders van InMare die MARCAPELLI voor u importeert vanuit Italië. Een steigerstootrand hoeft er immers niet uit te zien als een PVC regenpijp en bootfenders moeten niet alleen uw boot goed beschermen maar moeten ook handig zijn bij het opbergen aan boord. Nieuwe materialen maken nieuwe oplossingen mogelijk.

Thuiswinkelen via een webshop moet simpel, goedkoop en veilig zijn. MARCAPELLI doet er alles aan om dit voor u als consument zo goed mogelijk te doen en de hoogste service te bieden. Zo betaalt u bij Marcapelli geen kleine orderkosten en geen verzendkosten. Betalen kan veilig on-line via uw eigen bank met iDeal of met PayPal.

Voor jachthavens en nieuwbouwprojecten aan het water biedt MARCAPELLI een gratis en geheel vrijblijvend advies om de steigers veiliger en luxer te maken voor de gebruikers en de boten optimaal te beschermen..

Omdat wij altijd willen verbeteren, horen wij graag uw reactie op Marcapelli en op onze site. We zijn erg benieuwd.

Klik HIER om uw reactie naar ons te mailen

Alvast bedankt voor de moeite,

Gaby ter Haar