5 Voordelen van InMare fenders

De 5 grootste voordelen van InMare fenders ten opzichte van andere fenders zijn: 

 

1. Wordt niet hard.

Het basis materiaal EVA is UV-straling bestendig en hardt dus niet uit. Dit materiaal is daarom beter geschikt voor fenders dan PE (polyeurethaan), PVC of rubber. Bovendien wordt EVA niet aangetast door zoet- of zoutwater. De fenders blijven zelfs na vele jaren flexibel en elastisch waardoor u optimale bescherming heeft van uw kostbare bezit.

2. Gaat nooit lek.

InMare steiger- en bootfenders bevatten geen luchtkamer en hoeven dus nooit opgepompt te worden. Ook het jaarlijkse onderhoud is niet nodig. De massieve fenders gemaakt van de geschuimde co-polymeer EVA, hebben een gesloten celstructuur en nemen dus nooit water op. Ook een wisselende temperatuur heeft geen invloed op het product. De producten kunnen de meest extreme maritieme omstandigheden weerstaan.

3. Laat geen sporen achter op de romp en is onderhoudsvrij.

Het materiaal, Ethyleen Vinyl Acetaat, laat absoluut geen kleurstrepen of plakkerige plek achter op de romp zoals dat bij veel andere materialen wel het geval is. Bovendien zijn alle producten onderhoudsvrij!

4. Is makkelijk en veilig aan boord.

De bootfenders van de serie Poseidone zijn plat en stapelbaar. Hierdoor zullen ze niet omrollen of wegrollen wat niet alleen veel makkelijker is dan ronde fenders, maar ook veel veiliger aan boord. De vlakke vorm van de fender voorkomt het omhoogkruipen / rollen eenmaal geplaatst tussen de boot en steiger of sluismuur.

5. Heeft zeer lange levensduur.

Door het unieke materiaal bent u met een InMare boot- of steigerfender gegarandeerd van een veel langere levensduur dan een oud type fenders gemaakt van PVC of Polyeurethaan.

Dat is waarom we gerust kunnen stellen dat u met een InMare fender de beste Prijs / Kwaliteit verhouding kiest.