Over InMare.nl

InMare.nl is geboren uit passie voor de watersport en heeft als doel nieuwe innovatieve producten aan te bieden voor zowel de professionele als de recreatieve markt.

Er zijn de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen en technieken beschikbaar waarmee nieuwe producten en toepassingen ontstaan. De nautische branche is van oudsher een branche van traditie en behoud waardoor nieuwe producten vaak over het hoofd gezien worden. Dit ondanks het feit dat nieuwe materialen vaak duidelijke voordelen hebben op de oudere.

Een goed voorbeeld hiervan zijn de modernste boot- en steigerfenders van InMare die MARCAPELLI voor u importeert vanuit Italië. Een steigerstootrand hoeft er immers niet uit te zien als een PVC regenpijp. Nieuwe materialen maken nieuwe oplossingen mogelijk.

Thuiswinkelen via een webshop moet simpel, goedkoop en veilig zijn. INMARE.NL doet er alles aan om dit voor u als consument zo goed mogelijk te doen en de hoogste service te bieden. Zo betaalt u bij Marcapelli geen kleine orderkosten en geen verzendkosten. Betalen kan veilig on-line via uw eigen bank met iDeal of met PayPal.

Voor jachthavens en nieuwbouwprojecten aan het water biedt MARCAPELLI SPORTS een gratis en geheel vrijblijvend advies om de steigers veiliger en luxer te maken voor de gebruikers om de boten optimaal te beschermen..

Omdat wij altijd willen verbeteren, horen wij graag uw reactie op Marcapelli en op onze site. We zijn erg benieuwd.

Klik hier om uw reactie naar ons te mailen

Alvast bedankt voor de moeite,

G ter Haar