Topkwaliteit met een lange levensduur

De fenders van InMare die Marcapelli voor u importeert, zijn gemaakt van een oersterk materiaal dat zich niet laat aantasten door UV-licht. Hierdoor wordt een lange levensduur gegarandeerd. Het materiaal is uitvoerig getest en heeft de zwaarste duurproeven glansrijk doorstaan.

De InMare fenders worden geprocuceerd en ontworpen in Italië. Italië, met meer dan 7600 km kustlijn, heeft een lange traditie in het produceren van maritieme producten waarbij een Italiaans ontwerp en effectieve functionaliteit worden gecombineerd tot de mooiste fenders momenteel verkrijgbaar. De Fenders van InMare.

Materiaal

Het materiaal EVA heeft de verende eigenschappen van natuurlijk rubber maar heeft niet de nadelige eigenschappen van veroudering door UV straling. Bovendien kunnen de fenders nooit lek raken omdat er geen luchtkamers in de fenders aanwezig zijn. De lucht zit immers opgesloten in de gesloten celstructurr van de geschuimde co-polymeer, EVA.

Misschien heeft u al ervaring met stootranden en fenders gemaakt van andere materialen. Dan heeft u waarschijnlijk ook ondervonden dat de duurzaamheid vaak niet erg lang is. Veel plastics zijn na 1 of 2 jaar veel minder elastisch wat de goede werking van een fender sterk achteruit laat gaan. Met EVA ondervindt u dit euvel niet. De fenders van Marcapelli hebben daarom de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Montage DHZ

Montage van de fenders is zeer eenvoudig, zelfs voor de niet-doe-het-zelver moet montage geen grote klus zijn. Uiteraard is het raadzaam om alle stootranden met duurzaam RVS materiaal te bevestigen. Aangezien de ondergrond bepalend is voor de exacte manier van bevestigen, is het raadzaam om het bijgeleverde bevestigingsmatriaal te toetsen op geschiktheid voor die ondergrond. Marcapelli denkt graag met u mee over de beste manier van monteren. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Wij kennen de producten goed en kunnen u een passend advies geven, geschikt voor uw ondergrond.

Fender Montage Service

De fenders kunt u ook laten monteren door de Marcapelli Fender Montage Service. De FMS, Fender Montage Service monteert door het gehele land voor een zeer scherpe prijs op basis van nacalculatie. U kunt vooraf een prijsindicatie opvragen. Hierin wordt meegenomen of de montage kan worden gecombineerd met een andere montage bij u in de buurt en of de fenders vanaf het water of vanaf de steiger kunnen worden gemonteerd.

Indien de steiger niet uw eigendom is, dient u zelf schriftelijke toestemming van de eigenaar te verkrijgen voordat er gemonteerd kan worden.

Gebruik

InMare fenders staan garant voor een probleemloos gebruik. De producten zijn onderhoudsvrij en kunnen tegen zowel hete zomerse temperaturen als winterse kou. Het spreek voor zich dat de producten vrij gehouden dienen te worden van scherpe of hete voorwerpen, chemicaliën en andere niet natuurlijke verontreinigingen om een lange levensduur te kunnen garanderen.