Leveringsvoorwaarden

InMare.nl is een handelsmerk van Marcapelli Sports.

Voor alle leveringen van producten en diensten gelden de Leveringsvoorwaarden van Marcapelli Sports.

 

Leveringsvoorwaarden Marcapelli Sports per 02-02-2020

Voor alle software gerelateerde leveringen hanteert Marcapelli de FENIT 2003 leveringsvoorwaarden, gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op 3 juni 2003 onder nummer 60/2003.

PDF download FENIT voorwaarden

Voor goederen en diensten leveringen welke niet software gerelateerd zijn, hanteert Marcapelli de volgende Algemene Leveringsvoorwaarden:

VOOR WEBSHOP BESTELLINGEN GELDT:

Bestellen
Via de webshop van InMare.nl kunt u direct artikelen bestellen. Tijdens de bestelprocedure, krijgt u een duidelijk overzicht van alle artikelen en kosten te zien. Tevens zijn hierop uw adres en aflevergegevens te controleren voordat u de order definitief plaatst en betaalt.
Na afronding van het bestelproces ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per email op het door u opgegeven emailadres. Hierin staat ook uw unieke order / bestelnummer.

Verzending
Uitlevering van een order / bestelling geschiedt via Postnl. De zending zal overdag op het door u opgegeven afleveradres worden bezorgd. Indien u op dat moment niet aanwezig bent, kunt u de zending afhalen op een postkantoor of agentschap bij u in de buurt.
Indien u tijdens aflevering zichtbare schade ziet aan het pakket, dan kunt deze direct weigeren. Alle zendingen worden door Marcapelli volledig verzekerd verzonden. Indien een pakket of de inhoud van het pakket beschadigd is ontvangen, dient u direct telefonisch contact met ons op te nemen.
Alle orders / bestellingen  worden zo snel mogelijk afgeleverd. De normale levertijd  van een bestelling is ca. 3 werkdagen. Levertijden worden bij benadering opgegeven en gelden nimmer als fatale levertijd, tenzij uitdrukkelijk anders schriftelijk is overeengekomen. Een afwijkende levertijd zal  binnen 2 werkdagen aan u worden gemeld middels een email met daarin aangegeven de nieuwe levertijd.

Per artikel treft u een indicatie voor de levertijd aan op onze website. De levertijd die op de website staat, geldt als indicatie gebaseerd op de op dat moment aanwezige voorraad.
 

Garantie
Alle artikelen worden onder garantie geleverd. De garantie bestaat zowel uit het correct en onbeschadigd leveren van het bestelde artikel, als ook fabrikage fouten of mankementen die een goed functioneren van het product gedurende de periode die voor dat artikel geldt, belemmert of beperkt. Deze periode staat per artikel op de website aangegeven.
Bij een geconstateerd gebrek, kunt u het artikel gefrankeerd aan ons retourneren onder vermelding van het gebrek met een kopie van de factuur / aankoopnota. Bij twijfel verzoeken wij u om vooraf eerst telefonisch contact met ons op te nemen. De factuur / aankoopnota dient tevens als garantiebewijs.

 

Prijzen
Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij expliciet anders aangegeven en worden vermeld in Euro. Marcapelli doet er alles aan om alle prijzen correct op de website en in de webshop  te vermelden. Er is echter altijd mogelijkheid op een verkeerde prijsvermelding. Marcapelli maakt nadrukkelijk voorbehoud voor niet correcte prijsvermeldingen ten gevolge van een opmaakfout. In dat geval zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 
Verzendkosten
Verzendkosten voor de standaard manier van verzenden via pakketpost van Postnl worden NIET in rekening gebracht. Alle zendingen / leveringen welke worden geplaatst via onze webshop, worden zonder verzendkosten afgeleverd op 1 adres in Nederland, ook op de Waddeneilanden.  Standaard verzendkosten inclusief verzekering voor het transport  zijn voor rekening van Marcapelli tenzij u gebruik wilt maken van een afwijkende verzendmethode zoals bijvoorbeeld 'Rembourszending'. Indien u onder rembours geleverd wilt krijgen, kunt u dit in het opmerkingen veld aangeven op de bestelling. U ontvangt dan per email een overzicht met het totaalbedrag van uw bestelling van ons met daarop ook de rembourskosten.

 

Betaling
U kunt via de website eenvoudig en veilig betalen via MultiSafePay voor VISA, Mastercard, iDeal, Maestro, Bankoverboeking, KBC, ING Homepay, Belfius, Giropay, Bancontact en Sofortbank

Daarnaast bieden wij u nog 2 alternatieve betaalmogelijkhedenaan:

1. Vooruitbetaling middels bankoverschrijving. Hier kunt u tijdens het afrekenen voor kiezen. U ontvangt dan automatisch een factuur van ons met alle bankdetails van Marcapelli zodat u het bedrag zelf kunt overmaken.Uw bestelling wordt direct naar u verstuurd na ontvangst van uw betaling. Ook hierbij betaalt u geen verzendkosten. Verzending is dus gratis.

Indien een besteld artikel een langere levertijd dan 4 werkdagen heeft terwijl dat vooraf niet duidelijk was, zal Marcapelli direct het artikel terugbetalen indien u dat wenst en zal de bestelling van dat artikel ongedaan worden gemaakt.

2. Betaling onder rembours. Neemt u hiervoor AUB contact met ons op middels het opmerkingen veld dat u kunt invullen tijdens het afronden van uw bestelling. U ontvangt dan per email een overzicht met het totaalbedrag van uw bestelling van ons met daarop ook de rembourskosten vermeld. U betaalt alleen de extra rembourskosten. De kosten voor het verzenden zelf worden niet in rekening gebracht en zijn net als bij andere verzendmethoden, voor rekening van Marcapelli.Dus gratis voor u.

Recht van Retour
Alle geleverde artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan ons retourneren met  een kopie van de factuur / aankoopnota. Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd in de originele verpakking voorzien van de juiste frankering te worden verzonden naar Marcapelli. Een kopie van de factuur / aankoopnota dient te zijn bijgesloten. Na ontvangst van het artikel zal Marcapelli u per email de ontvangst van het retourgezonden artikel bevestigen. Het betaalde bedrag van het betreffende artikel zal zo spoedig mogelijk aan u worden overgemaakt.
Indien u om een andere reden een artikel wilt terugsturen zoals bijvoorbeeld een omruiling, verzoeken wij u om vooraf eerst contact met ons op te nemen. U krijgt dan een retournummer van ons en het eventueel nieuw uit te leveren artikel zullen wij alvast voor u reserveren.

VOOR ALLE NIET-WEBSHOP BESTELLINGEN GELDT:

Bestellen
Alle niet Web-Shop gerelateerde bestellingen worden uitgevoerd na ontvangst van uw schriftelijke opdracht. Deze opdracht kan bestaan uit een door u ondertekende offerte van Marcapelli welke u per email aan ons kunt retourneren.

Verzending
Verzending van goederen en eventuele verzend- of transportkosten zullen conform de offerte van Marcapelli worden uitgevoerd / worden doorberekend. Indien het aanleveradres afwijkend is van het factuuradres dient dit tijdig schriftelijk aan Marcapelli te zijn doorgegeven.

Garantie
Alle artikelen worden de standaard fabrieksgarantie geleverd. De garantie bestaat zowel uit het correct en onbeschadigd leveren van het bestelde artikel, als ook fabrikage fouten of mankementen die een goed functioneren van het product gedurende de periode die voor dat artikel geldt, belemmert of beperkt. Deze periode staat per artikel in de offerte aangegeven.

Bij een geconstateerd gebrek, kunt u het artikel gefrankeerd aan ons retourneren onder vermelding van het gebrek met een kopie van de factuur / aankoopnota. Bij twijfel verzoeken wij u om vooraf eerst telefonisch contact met ons op te nemen. De factuur / aankoopnota dient tevens als garantiebewijs.

Prijzen
Alle op de offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij expliciet anders aangegeven en worden vermeld in Euro.

Verzendkosten
Verzendkosten worden conform de offerte in rekening gebracht.

Betaling
U kunt via de website van Marcapelli eenvoudig en veilig betalen via iDEAL.
Indien u geen mogelijkheid heeft voor betaling via iDEAL of hier liever geen gebruik van wilt maken, bieden wij u 2 alternatieve betaalmogelijkheden.
1. Vooruitbetaling middels bankoverschrijving.
U ontvangt dan een factuur van ons met alle bankdetails van Marcapelli zodat u het bedrag kunt overmaken.
2. Betaling onder rembours. Deze betaalmethode is alleen mogelijk indien vooraf overeengekomen.

Recht van Retour
Voor speciale orders, niet-webshop gerelateerd, geldt dat geleverde artikelen pas geretourneerd kunnen worden na schriftelijk akkoord onder vermelding van een retournummer van Marcapelli. Dit is niet mogelijk voor Custom made artikelen of speciaal voor u bestelde artikelen tenzij er sprake is van een defect of verkeerde levering.

Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd in de originele verpakking voorzien van de juiste frankering te worden verzonden naar Marcapelli. Een kopie van de factuur / aankoopnota dient te zijn bijgesloten. Na ontvangst van het artikel zal Marcapelli u per email de ontvangst van het retourgezonden artikel bevestigen.

Indien u om een andere reden een artikel wilt terugsturen zoals bijvoorbeeld een omruiling, verzoeken wij u om vooraf eerst contact met ons op te nemen. U krijgt dan eerst een retournummer van ons en het eventueel nieuw uit te leveren artikel zullen wij alvast voor u reserveren.

MARCAPELLI SPORTS is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77175875

en is gevestigd op:

Ruurloseweg 47A

7251 LA  Vorden

Nederland

 

Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met onze Service afdeling op

service@marcapelli.com

Tel +31 (0)6 2045 0145